Diari Seorang Aku

Bukan niatku untuk memburukkan sesiapa, bukan juga memohon simpati atau belas kasihan... sekadar meluahkan segala isi hati yang terpendam sekian lama... moga kisah hidupku ini akan menjadi panduan dan teladan untuk semua...

Wednesday, November 15, 2006

Terima kasih rakan2 blogger

Assalamualaikum

Aku amik peluang sekejap utk mengucapkan terima kasih kpd rakan2 blogger yg sudi bertanyakan khabar... maaf sgt2 sbb aku tak dpt nak ceritakan tentang kehidupan aku kini... sebenarnya byk perkara yg berlaku sejak entri terakhir... macam2... aku masih diuji dgn sikap suami.. Allah ja yg tau skrg ni... teringin nak luahkan sglnya tpi masa tidak mengizinkan... byk kerja yg aku perlu selesaikan sgra... syukur jugak, kalau tak, mesti aku lagi tensyen memikirkan mslh yg dialami... insyaAllah... aku akan luahkan sglnya nanti... kalau ikut jadual kerja, aku agak free slps 1hb Dis... hmmmm... syukur gak leh sambut birthday tanpa sibuk dgn kerja... hati gembira? ntah laa.... jumpa lagi nanti... terima kasih semua...:)

7 Comments:

Blogger alinlai said...

take care :) hepi b'day

5:18 PM  
Blogger ibuVouge said...

happy bday ana
jaga diri
mungkin ana perlukan hug iv kali ini

9:47 AM  
Blogger PB said...

selamat hari jadi..

3:57 PM  
Blogger ayu_mkay said...

happy birthday ana :)

3:33 PM  
Blogger PuteriSatu said...

askum kak....dah lama tak jengok blog akak...blog saya ada problem...URL akak hilang..tapi alhamdulillah hari ni dah jumpa..begitu lama tak baca berita akak...alhamdulillah...suami dah kembali pada akak dan anak2 ya...saya doakan akak sentiasa...

2:06 PM  
Blogger puyih said...

" Allah selamatkan kamu "
" Allah selamatkan kamu "
" Allah selamatkan Ana "
" Allah selamatkan kamu ..."
--petikan lagu ulang tahun dari filem Tiga Abdul

10:30 AM  
Blogger ibuVouge said...

salam ana
kemana ni
ari ni dah 12/12/06
hmmm risau jugak rasanya
mg segala berjalan lancar

8:42 AM  

Post a Comment

<< Home